Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Hangyaboly recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 6 db tojás
  • 25 dkg margarin
  • 25 dkg porcukor
  • 0,5 dl rum
  • 25 dkg finomliszt
  • 1 csomag sütőpor
  • 1 csomag tortadara

Elkészítése

A tojások sárgáját a cukorral, margarinnal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a rumot, a lisztes sütőport, majd a tojások felvert habját. Óvatosan összekeverjük, hozzáöntjük a tortadarát.

Margarinnal, liszttel kikent őzgerincformába öntjük, 200 fokos sütőben kb 30 perc alatt kisütjük.

Tetejét porcukorral meghintjük, de csoki mázzal is bevonhatjuk.

Ebből az adagból 2 őzgerinc formát tölthetünk meg.

https://receptneked.wps.hu/edes-sutemenyek/hangyaboly-3/