Elkészítése
Tészta:
A cukrot, a mézet, a kakaóport, a vajatt és a tojásokat vízgőz felett összemelegítjük. Amikor a massza kész és kihűlt, hozzákeverjük a szódabikarbónával elkevert lisztet. Az egészet összegyúrjuk, majd két részre osztjuk.
Sütés:
A tésztát sütőpapíron kb 23*35 cm-es téglalapokká nyújtjuk. 180 °C-ra előmelegített sütőben kb 10-12 perc alatt készre sütjük a lapokat.
Krém:
A pudingport a tejjel megfőzzük, majd teljesen kihűtjük. A vajat a porcukorral habosra keverjük és a kihűlt pudinggal sima krémmé dolgozzuk.
Összeállítás:
Az egyik lapra kenjük a krém felét, majd egy sor rumos kávéba mártott babapiskótát helyezünk rá. Erre kerül a krém másik fele, végül befedjük a másik lappal. A tetejére porcukrot szórunk.
Tálalás:
A süteményt legalább egy éjszakán át pihentetjük, hogy az ízek összeérjenek és a tészta megpuhuljon. Másnap szeletelve kínáljuk.
Tipp:
Ha szeretnéd, a krémbe reszelt citromhéjat is keverhetsz, ami friss ízt ad a süteménynek. A tetejére porcukor helyett olvasztott csokoládét is csorgathatsz, így még elegánsabb lesz a sütemény.


