Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Krémes sütik

Hatlapos sütemény

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 6 egyenlő részre osztjuk szét. A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A lapokat vékonyra kinyújtjuk, megszurkáljuk villával, hogy ne legyenek hólyagosak. Ezeket a lapokat célszerű tepsi hátulján sütni (sütőpapíron). A meleg sütőben pár perc alatt megsütjük. A pudingot a leírásnak megfelelően elkészítjük. Aki nagyon csokisan szeretné, készítheti csokoládés pudingporral, aki nem […]

Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.01.24.

Tészta

Krém

Elkészítése

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 6 egyenlő részre osztjuk szét. A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A lapokat vékonyra kinyújtjuk, megszurkáljuk villával, hogy ne legyenek hólyagosak.

Ezeket a lapokat célszerű tepsi hátulján sütni (sütőpapíron). A meleg sütőben pár perc alatt megsütjük. A pudingot a leírásnak megfelelően elkészítjük.

Aki nagyon csokisan szeretné, készítheti csokoládés pudingporral, aki nem annyira csokisan szereti, adja a kakaóport a vaníliás pudinghoz. És ne felejtsük ki a vaníliás cukrot sem!

A lapokat töltsük meg a még meleg krémmel. Tálalás előtt hűtőben tároljuk. (Pár órán át hagyjuk állni a süteményt.)

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is