Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tésztához való alapanyagokat összegyúrjuk, majd fóliába csomagolva legalább fél órán át hűvös helyen pihentetjük. Ezt követően lisztezett deszkán 2-3 mm vastagságúra nyújtjuk a tésztát, és kis fenyő vagy más formákat szúrunk ki belőle. A kekszeket sütőpapírral bélelt tepsire fektetjük, majd 180 fokra előmelegített sütőben 5-6 perc alatt világossárgára sütjük. A töltelékhez a földimogyorót finomra […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Vass Laszlone
Beküldte: 2012.12.29.

Hozzávalók

A töltelékhez

Elkészítése

A tésztához való alapanyagokat összegyúrjuk, majd fóliába csomagolva legalább fél órán át hűvös helyen pihentetjük. Ezt követően lisztezett deszkán 2-3 mm vastagságúra nyújtjuk a tésztát, és kis fenyő vagy más formákat szúrunk ki belőle. A kekszeket sütőpapírral bélelt tepsire fektetjük, majd 180 fokra előmelegített sütőben 5-6 perc alatt világossárgára sütjük.

A töltelékhez a földimogyorót finomra daráljuk, majd mézzel és kakaóval összekeverjük, hogy sima, krémes állagú legyen. Ezzel a mogyorókrémmel összeragasztunk 2-2 fenyőkekszet. Végül kedvünk szerint cukormázzal díszíthetjük vagy egyszerűen porcukorral meghinthetjük őket.

Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is