Elkészítése
Piskóta elkészítése
A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk. Ha kihűlt, 3 részre vágjuk úgy, hogy a középső rész szélesebb legyen, mint a két szélső.
Töltelék készítése
A darált kekszet leöntjük 1 dl meleg vízzel, majd hozzáadjuk a darált diót, margarint, kakaót és rumot. Az egészet jól összedolgozzuk, majd a középső, szélesebb piskótalapra halmozzuk.
Krém elkészítése
A krém hozzávalóit jól kikeverjük. A keskenyebb piskótalapokat bekenjük a krémmel. Ezeket egymással szemben a töltelékre ráborítjuk úgy, hogy háztető formát kapjunk.
Csokoládémáz készítése
A csokoládémáz hozzávalóit összekeverjük és kicsit összemelegítjük. Ezzel leöntjük a sütit, majd végül gazdagon megszórjuk kókusszal.
Tálalás
A kész süteményt hagyjuk állni, hogy a csokoládémáz megdermedjen. Ezután szeleteljük és tálaljuk.

