Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Piskóta elkészítése A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk. Ha kihűlt, 3 részre vágjuk úgy, hogy a középső rész szélesebb legyen, mint a két szélső. Töltelék készítése A darált kekszet leöntjük 1 dl meleg vízzel, majd hozzáadjuk a darált diót, margarint, kakaót és rumot. Az egészet jól összedolgozzuk, majd a középső, szélesebb piskótalapra halmozzuk. Krém elkészítése A […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.03.21.

Tészta

Töltelék

Fehér krém

Csoki máz

Elkészítése

Piskóta elkészítése

A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk. Ha kihűlt, 3 részre vágjuk úgy, hogy a középső rész szélesebb legyen, mint a két szélső.

Töltelék készítése

A darált kekszet leöntjük 1 dl meleg vízzel, majd hozzáadjuk a darált diót, margarint, kakaót és rumot. Az egészet jól összedolgozzuk, majd a középső, szélesebb piskótalapra halmozzuk.

Krém elkészítése

A krém hozzávalóit jól kikeverjük. A keskenyebb piskótalapokat bekenjük a krémmel. Ezeket egymással szemben a töltelékre ráborítjuk úgy, hogy háztető formát kapjunk.

Csokoládémáz készítése

A csokoládémáz hozzávalóit összekeverjük és kicsit összemelegítjük. Ezzel leöntjük a sütit, majd végül gazdagon megszórjuk kókusszal.

Tálalás

A kész süteményt hagyjuk állni, hogy a csokoládémáz megdermedjen. Ezután szeleteljük és tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tejmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is