Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Krémes sütik

Sütemény receptek

Havas Tátra (felhőcske)

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vizet a margarinnal felforraljuk, majd hozzákeverjük a lisztet. Folyamatosan keverjük, amíg a massza összeáll (kb. 2 perc). Ezután a tésztához egyenként hozzáadjuk a tojásokat, mindegyiket alaposan eldolgozva. A kész tésztát két egyenlő részre osztjuk, és sütőpapírral bélelt tepsiben egyenletesen elkenjük. A két lapot egyszerre sütjük légkeveréses sütőben, 225 fokon kb. 25 perc alatt. Krém: […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
T.Nora
Beküldte: 2013.02.27.

Tészta

Krém

Elkészítése

A vizet a margarinnal felforraljuk, majd hozzákeverjük a lisztet. Folyamatosan keverjük, amíg a massza összeáll (kb. 2 perc). Ezután a tésztához egyenként hozzáadjuk a tojásokat, mindegyiket alaposan eldolgozva.

A kész tésztát két egyenlő részre osztjuk, és sütőpapírral bélelt tepsiben egyenletesen elkenjük. A két lapot egyszerre sütjük légkeveréses sütőben, 225 fokon kb. 25 perc alatt.

Krém:

A margarint a porcukorral habosra keverjük. Közben a pudingporokat tejben felfőzzük, majd hagyjuk teljesen kihűlni. A kihűlt pudingot a vajas krémhez keverjük, amíg egynemű nem lesz. Az így elkészült krémet az egyik tésztalapra kenjük.

A habtejszínt kemény habbá verjük, majd a vaníliás krém tetejére simítjuk. Egy keveset félreteszünk belőle, hogy a felső lap aljára kenhessük. Ezután ráhelyezzük a másik tésztalapot, és a tetejét meghintjük porcukorral.

A süteményt hűtőbe tesszük, hogy összeálljon, majd szeletelve tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Szlovák Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
T.Nora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is