Elkészítése
A vizet a margarinnal felforraljuk, majd hozzákeverjük a lisztet. Folyamatosan keverjük, amíg a massza összeáll (kb. 2 perc). Ezután a tésztához egyenként hozzáadjuk a tojásokat, mindegyiket alaposan eldolgozva.
A kész tésztát két egyenlő részre osztjuk, és sütőpapírral bélelt tepsiben egyenletesen elkenjük. A két lapot egyszerre sütjük légkeveréses sütőben, 225 fokon kb. 25 perc alatt.
Krém:
A margarint a porcukorral habosra keverjük. Közben a pudingporokat tejben felfőzzük, majd hagyjuk teljesen kihűlni. A kihűlt pudingot a vajas krémhez keverjük, amíg egynemű nem lesz. Az így elkészült krémet az egyik tésztalapra kenjük.
A habtejszínt kemény habbá verjük, majd a vaníliás krém tetejére simítjuk. Egy keveset félreteszünk belőle, hogy a felső lap aljára kenhessük. Ezután ráhelyezzük a másik tésztalapot, és a tetejét meghintjük porcukorral.
A süteményt hűtőbe tesszük, hogy összeálljon, majd szeletelve tálaljuk.

