Elkészítése
A sütőt 180°C-ra előmelegítjük.
A tojásokat a cukorral elektromos habverővel 7-8 perc alatt habosra keverjük. Ezután óvatosan beleforgatjuk a sütőporral elkevert lisztet.
Egy 25×39 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk, majd beleöntjük a piskótatésztát. 180°C-on kb. 12-15 percig sütjük, amíg a teteje aranyszínű lesz és a tűpróbánál nem ragad rá tészta. Hagyjuk teljesen kihűlni.
A krémhez a pudingport a tejjel, a cukorral és a vanília aromával sűrű krémmé főzzük, majd hagyjuk kihűlni.
A habtejszínt a cukorral kemény habbá verjük.
A zselatint az 1 dl langyos vízben feloldjuk, majd a kihűlt pudinghoz keverjük. Ezután a krémet habverővel kihabosítjuk, és fokozatosan hozzáadjuk a keményre vert tejszínhabot is. Az egészet óvatosan összeforgatjuk.
A krémet 10 percre hűtőbe tesszük, majd egyenletesen rákenjük a kihűlt piskóta tetejére.
A sütemény tetejét ízlés szerint cukrozott kakaóval megszórjuk.
Fogyasztás előtt legalább 1-2 órára hűtőbe tesszük, hogy a krém megszilárduljon.
