Elkészítése
A tojásokat szétválasztjuk, majd a fehérjét a cukorral kemény habbá verjük. Ezután hozzáadjuk a sárgáját, a vizet és az olajat, és alaposan elkeverjük. Végül a sütőporral elkevert lisztet óvatosan beleforgatjuk. A masszát sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, és 160 fokon megsütjük.
Közben a tejet a pudinggal, az 1 evőkanál liszttel és a vaníliás cukorral sűrűre főzzük. Ha langyosra hűlt, hozzáadjuk a citrom levét és reszelt héját, majd hagyjuk teljesen kihűlni. A tejszínt kemény habbá verjük, és a kókuszreszelék kétharmadát óvatosan a pudinghoz keverjük.
Miután a piskóta kihűlt, kettévágjuk. A krém felét az alsó lapra kenjük, majd rátesszük a másik lapot, és a tetejét is bekenjük krémmel. Villával mintát húzunk a tetejére, majd megszórjuk a maradék kókuszreszelékkel.
Azonnal fogyasztható!
Tepsi méret:
25×37 cm

