Elkészítése
A tészta hozzávalóit egy tálban alaposan kikeverjük, majd a végén óvatosan beleforgatjuk a felvert tojásfehérjét, hogy a tészta könnyű és levegős maradjon. A tésztát két részletben sütjük meg gáztepsiben, hogy ne legyen túl vastag. A sütést tűpróbával ellenőrizzük, hogy a tészta teljesen átsült-e.
Krém:
A lisztet és a tejet sűrű péppé főzzük, majd hagyjuk kihűlni. Amíg hűl, a porcukrot és a margarint habosra keverjük, majd a kihűlt lisztes pépet hozzáadjuk, és simára keverjük a krémet.
A megsült tésztát kiszaggatjuk, a kiszaggatott darabok közepét és oldalát megkenjük a krémmel, majd meghempergetjük kókuszreszelékben. Végül a tetejére csokoládét öntünk.
Jó étvágyat kívánok!
