Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tésztához a tojásokat szétválasztjuk. A sárgákat a cukorral, a kakaóval és a vízzel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, végül az olajat. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd óvatosan az előzőekbe forgatjuk. Egy kb 40*28 cm-es sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk és előmelegített sütőben 180 fokon 20-25 percig sütjük. Amikor kihűlt 4 […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
8 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Fonty
Beküldte: 2022.12.09.

A tésztához

A krémhez

Az oldalára és a tetejére

Elkészítése

A tésztához a tojásokat szétválasztjuk. A sárgákat a cukorral, a kakaóval és a vízzel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, végül az olajat.

A tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd óvatosan az előzőekbe forgatjuk. Egy kb 40*28 cm-es sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk és előmelegített sütőben 180 fokon 20-25 percig sütjük. Amikor kihűlt 4 cm-es szaggatóval kiszaggatjuk.

A krémhez 200 ml tejben simára keverjük a lisztet. A többi tejet felforraljuk, a lisztes keverékhez öntjük, majd kevergetve sűrűre főzzük.

A vajat a cukorral habosra keverjük, végül a kihűlt-főzött krémmel összedolgozzuk.

A piskóta korongokat kettévágjuk, a krémmel megkenjük, majd a másik felével összeragasztjuk. Az oldalukat is körbekenjük a krémmel, majd a kókuszreszelékbe forgatjuk.

Az étcsokoládét gőz fölött megolvasztjuk és a korongok tetejére kenjük.

Jó étvágyat!

YouTube Thumbnail

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Szilveszteri receptek Konyha: Magyar Évszak: Tél Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Fonty
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is