Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd lisztezett felületen fél centiméter vastagságúra nyújtjuk. Pogácsaszaggatóval korongokat vágunk ki a tésztából, és sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük őket. A töltelékhez a tojásfehérjéből vert habot összekeverjük a cukorral és a darált dióval. Minden korong tetejére egy kiskanálnyi diós tölteléket halmozunk. A sütőt 170 fokra előmelegítjük, és a pogácsákat addig sütjük, […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.08.13.

Tésztához

Tetejére

Elkészítése

A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd lisztezett felületen fél centiméter vastagságúra nyújtjuk. Pogácsaszaggatóval korongokat vágunk ki a tésztából, és sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük őket.

A töltelékhez a tojásfehérjéből vert habot összekeverjük a cukorral és a darált dióval. Minden korong tetejére egy kiskanálnyi diós tölteléket halmozunk.

A sütőt 170 fokra előmelegítjük, és a pogácsákat addig sütjük, amíg szép pirosra sülnek.

Miután kihűltek, minden második korongot lekvárral megkenünk, majd egy másik pogácsával összeragasztunk. Porcukorral megszórva tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is