Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Krémes sütik

Hólabda

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Tészta: A tojásokat szétválasztjuk. A sárgákat kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a forró vizet, lisztet, sütőport és a kakaóport, majd elkeverjük az egészet. A végén pedig a tojások fehérjéből felvert habot forgatjuk hozzá óvatosan. Sütőpapírral bélelt gáztepsibe (31*38 cm) öntjük a masszát, majd 180 fokon kb 30 percig sütjük. Melegen lehúzzuk róla a papírt és […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2018.11.20.

Tészta

Krém

Díszítéshez

Elkészítése

Tészta:

A tojásokat szétválasztjuk.

A sárgákat kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a forró vizet, lisztet, sütőport és a kakaóport, majd elkeverjük az egészet.

A végén pedig a tojások fehérjéből felvert habot forgatjuk hozzá óvatosan.

Sütőpapírral bélelt gáztepsibe (31*38 cm) öntjük a masszát, majd 180 fokon kb 30 percig sütjük. Melegen lehúzzuk róla a papírt és kihűtjük.

Krém:

A tejben elkeverjük csomómentesen a lisztet és a cukrokat, majd sűrűre főzzük. Ha kihűlt hozzáadjuk a vajat és alaposan kihabosítjuk az egészet.

Összeállítás:

A tésztából pogácsaszaggatóval köröket szaggatunk, melyeket éles késsel lapjában elvágunk. Az alját megkenjük a krémmel, rátesszük a tetejét és az oldalát is körbekenjük a krémmel.

Az oldalát kókuszreszelékbe forgatjuk.

A csokit az olajjal összemelegítjük, majd bevonjuk vele a süti tetejét. Különböző dekorcukrokat szórhatunk bele.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Karácsonyi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is