Tészta:
A tojásokat szétválasztjuk.
A sárgákat kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a forró vizet, lisztet, sütőport és a kakaóport, majd elkeverjük az egészet.
A végén pedig a tojások fehérjéből felvert habot forgatjuk hozzá óvatosan.
Sütőpapírral bélelt gáztepsibe (31*38 cm) öntjük a masszát, majd 180 fokon kb 30 percig sütjük. Melegen lehúzzuk róla a papírt és kihűtjük.
Krém:
A tejben elkeverjük csomómentesen a lisztet és a cukrokat, majd sűrűre főzzük. Ha kihűlt hozzáadjuk a vajat és alaposan kihabosítjuk az egészet.
Összeállítás:
A tésztából pogácsaszaggatóval köröket szaggatunk, melyeket éles késsel lapjában elvágunk. Az alját megkenjük a krémmel, rátesszük a tetejét és az oldalát is körbekenjük a krémmel.
Az oldalát kókuszreszelékbe forgatjuk.
A csokit az olajjal összemelegítjük, majd bevonjuk vele a süti tetejét. Különböző dekorcukrokat szórhatunk bele.