Elkészítése
A tésztához a tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük. A puha margarint habosra keverjük a tejföllel, a tojások sárgájával, az eritrittel és a vaníliával. A lisztet a sütőporral és a kakaóporral összekeverjük. A tojáshabhoz óvatosan hozzáadjuk a margarinos-tojásos keveréket, majd a lisztes-kakaóporost is.
Muffinpapírral bélelt formákba kanalazzuk és előmelegített 180 fokos sütőben 20 perc alatt megsütjük.
A muffinokról, miután kihűltek a papírokat lehúzzuk és mindegyiknek kalapot vágunk.
A kalapokat a vízgőz felett felolvasztott csokiba mártogatjuk és rácson hagyjuk megszáradni.
Amíg szárad a csoki, addig a következő krémmel megtöltjük a muffinokat. A krémhez a tejszíntt kemény habbá verjük, a mascarponét a az eritrit porral és a kókuszreszelékkel kihabosítjuk, majd a tejszínhez habhoz adjuk, összekeverjük és csillagcsővel ellátott habzsákba kanalazzuk.
Végül a csokis kalapokat rájuk helyezzük és azonnal fogyasztható is.









