Elkészítése
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd négy egyforma lapot sütünk belőle.
Egy sűrű krémet főzünk 6 dl tejből, 6–7 evőkanál lisztből és 1 evőkanál kristálycukorból. Közben 25 dkg porcukrot és 25 dkg margarint habosra keverünk, majd a kihűlt főzött krémmel összedolgozzuk. A krémet két részre osztjuk: az egyik felébe kakaóport, a másik felébe 2 csomag vaníliás cukrot keverünk.
A süteményt a következő sorrendben töltjük össze:
– mézes lap
– kakaós krém
– mézes lap
– baracklekvár
– mézes lap
– vaníliás krém
– mézes lap
– máz
A mázhoz a margarint, porcukrot, tejet és a főzés nélküli puncs ízű pudingport gőz fölött addig keverjük, amíg el nem kezd sűrűsödni. Melegen a sütemény tetejére simítjuk.
Mi vaníliás pudinggal készítettük, mert puncsos nem volt kéznél – így is nagyon finom lett!
