A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd négy egyenlő részre osztjuk. Minden adagot gáztepsi nagyságúra nyújtunk, és világos lapokat sütünk belőlük.
A krémhez a lisztet és egy evőkanál cukrot összekeverjük a tejjel, majd sűrű krémmé főzzük, és hagyjuk kihűlni. Közben a margarint kikeverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a főzött krémhez, és alaposan kihabosítjuk. A krémet kettévesszük: az egyik felébe vaníliás cukrot, a másikba kakaóport keverünk.
Az összeállításhoz a legalsó lapra rákenjük a csokis krémet, erre egy következő lapot helyezünk, amit lekvárral kenünk meg. A harmadik lapra a vaníliás krémet simítjuk, majd befedjük a negyedik lappal.
A mázhoz a cukrot megolvasztjuk és karamellizáljuk, majd amikor szép barna, hozzáadjuk a margarint. Levesszük a tűzről, és mikor már csak langyos, hozzákeverjük a tejet. A mázat a sütemény tetejére öntjük, és gyorsan elsimítjuk. Legalább egy éjszakát állni hagyjuk, hogy a máz megdermedjen és a lapok megpuhuljanak.