A tésztához először felforraljuk a vizet a zsírral, majd folyamatos kevergetés mellett beleszórjuk a lisztet. Ezt a keveréket 1-2 percig főzzük, amíg a tészta el nem válik az edény falától. Ezután a masszát 15-20 percre félretesszük hűlni. Amikor langyosra hűlt, egyenként hozzáadjuk a tojásokat, és mindegyiket alaposan elkeverjük a tésztában, mielőtt a következőt hozzáadnánk. A tészta elég ragacsos lesz, így egy nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk, és a tészta felét egy vizes kanál segítségével belesimítjuk. Nem szükséges teljesen a tepsi széléig kihúzni a tésztát, mert sütés közben fel fog púposodni. Előmelegített sütőben, közepes lángon megsütjük a tésztát.
A krémhez 7,5 dl tejet 3 csomag vaníliás pudingporral sűrűre főzünk. Közben a margarint porcukorral habosra keverjük, és amikor a puding kihűlt, összedolgozzuk a két krémet. A krémet az alsó tésztalapra kenjük. A második krém elkészítéséhez a habtejszínt kemény habbá verjük, hozzáadjuk a vaníliás cukrot és ízlés szerint porcukrot, majd ezt a tejszínhabot a pudingos krém tetejére simítjuk. Végül a másik tésztalapot ráhelyezzük a tetejére, és porcukorral megszórva tálaljuk.