Elkészítése
Hozzávalók:
Tészta:
- 20 dkg liszt
- 20 dkg cukor
- 2 tojás
- 5 dkg margarin
- 5 dkg kakaópor
- 2 dl tej
- 1 csomag sütőpor
Krém:
- 25 dkg margarin
- 15 dkg cukor
- 1 csomag vaníliás pudingpor (főzős)
- 1 üveg zöld ételfesték
Elkészítése:
A cukrot a tojással felverjük, hozzáadjuk az olvasztott margarint, a lisztet a sütőporral és a kakaóport. Csomómentesre keverjük a tejjel és a masszát a muffin papírral bélelt tepsibe töltjük, majd 180 fokon kb 30 percig sütjük.
A pudingot a szokásos módon elkészítjük, ha kihűlt a margarint és a festéket hozzákeverjük. habzsákba töltjük, a muffin tetejére nyomjuk és ízlés szerint díszítjük. Itt most tojás alakú cukorkával.

