Elkészítése
A tejszínt a szegfűszeggel forraljuk fel, majd a tűzről levéve tördeljük bele a csokit. A cukrot a tojássárgájával kikeverjük, és adjuk a csoki krémhez. Tegyük poharakba, és 2 órán át hűtsük. Tetejét citromhéjjal díszítsük.
A tejszínt a szegfűszeggel forraljuk fel, majd a tűzről levéve tördeljük bele a csokit. A cukrot a tojássárgájával kikeverjük, és adjuk a csoki krémhez. Tegyük poharakba, és 2 órán át hűtsük. Tetejét citromhéjjal díszítsük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A tejszínt a szegfűszeggel forraljuk fel, majd a tűzről levéve tördeljük bele a csokit. A cukrot a tojássárgájával kikeverjük, és adjuk a csoki krémhez. Tegyük poharakba, és 2 órán át hűtsük. Tetejét citromhéjjal díszítsük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.