Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojások sárgáját a cukorral, vízzel, olajjal és a citrom héjával alaposan kikeverjük, ezután hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, a kakaóport, majd a legvégén óvatosan belekeverjük a kemény habbá vert fehérjéket is. Sütőpapírral bélelt 24 cm-es tortaformában, 180 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt megsütjük (tűpróba!). A krém hozzávalóit összekeverjük. A tetejére a csokit felolvasztjuk […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
dudika688
Beküldte: 2019.07.05.

Piskóta

Krém

Tetejére

Elkészítése

A tojások sárgáját a cukorral, vízzel, olajjal és a citrom héjával alaposan kikeverjük, ezután hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, a kakaóport, majd a legvégén óvatosan belekeverjük a kemény habbá vert fehérjéket is.

Sütőpapírral bélelt 24 cm-es tortaformában, 180 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt megsütjük (tűpróba!).

A krém hozzávalóit összekeverjük.

A tetejére a csokit felolvasztjuk gőz felett vagy mikróban.

A kihűlt piskótát kettévágjuk és megtöltjük/kenjük a krém háromnegyed részével, majd a maradék krémet a tetejére-oldalára kenjük.

Az olvasztott csokoládét rácsepegtetjük/öntjük.

Jó sütizést mindenkinek!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
dudika688
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is