Elkészítése
Recept :A tojásokat habosra keverjük a cukorral. Belekeverjük a szegfűborsot, a fahéjat, a lisztet, mazsolát és a durvára tört diót. Lisztezett tepsibe tojás sárgával mekegve, lassú tűzön kisütjük. Még melegen szeljük.
Recept :A tojásokat habosra keverjük a cukorral. Belekeverjük a szegfűborsot, a fahéjat, a lisztet, mazsolát és a durvára tört diót. Lisztezett tepsibe tojás sárgával mekegve, lassú tűzön kisütjük. Még melegen szeljük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
Recept :A tojásokat habosra keverjük a cukorral. Belekeverjük a szegfűborsot, a fahéjat, a lisztet, mazsolát és a durvára tört diót. Lisztezett tepsibe tojás sárgával mekegve, lassú tűzön kisütjük. Még melegen szeljük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.