Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A lisztet a darált dióval, a sóval,a vaníliás cukorral, porcukorral, a kakaóporral és citrom héjjal összeforgatjuk. Hozzáadjuk a vajat és a tojássárgáját és összegyúrjuk. Hűvös helyen 30 percig pihentetjük, majd kb fél centi vékonyra nyújtjuk, és lapocskákat szúrunk ki belőle. Sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk, és közepesen meleg sütőben kb 10 perc alatt megsütjük. Ha hűlt, […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.04.27.

Hozzávalók

Elkészítése

A lisztet a darált dióval, a sóval,a vaníliás cukorral, porcukorral, a kakaóporral és citrom héjjal összeforgatjuk. Hozzáadjuk a vajat és a tojássárgáját és összegyúrjuk.

Hűvös helyen 30 percig pihentetjük, majd kb fél centi vékonyra nyújtjuk, és lapocskákat szúrunk ki belőle. Sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk, és közepesen meleg sütőben kb 10 perc alatt megsütjük. Ha hűlt, még langyos állapotban, kettőt lekvárral összeragasztunk és dermedni hagyjuk. Végül olvasztott csokival bevonjuk. dermedés előtt a tetejét reszelt csokival és diószemekkel díszíthetjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is