Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A lisztet leszitálom, a szobahőmérsékletű margarint, a porcukrot, a vaníliás cukrot, a sütőport és a két tojás sárgáját hozzákeverem. Nagyon jól összedolgozom, a tészta selymes tapintású lesz és sima akkor jó. A sütőt bekapcsolom, előmelegítem, deszkát megszórom liszttel. A tésztát kettő részre vágom, az egyiket visszateszem, a tálba a másikat kinyújtom a deszkán. Egy nagyobb […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.03.14.

Hozzávalók

Elkészítése

A lisztet leszitálom, a szobahőmérsékletű margarint, a porcukrot, a vaníliás cukrot, a sütőport és a két tojás sárgáját hozzákeverem. Nagyon jól összedolgozom, a tészta selymes tapintású lesz és sima akkor jó. A sütőt bekapcsolom, előmelegítem, deszkát megszórom liszttel. A tésztát kettő részre vágom, az egyiket visszateszem, a tálba a másikat kinyújtom a deszkán. Egy nagyobb méretű kiszúróval kiszaggatom és a kivajazott lisztezett tepsibe teszem, beteszem a sütőbe 6-8-perc múlva kiveszem. Egy nagyobb tálcára teszem, a lapocskákat az egyikre lekvárt teszek, majd ráfordítom a másik részt is .Ha mindet összeragasztottam a lekvárral, akkor megolvasztom a csoki máznak valót és mindegyikre ráfolyatom . Miután a csoki megdermedt már fogyasztható . De 24 óra elteltével már sokkal omlósabb .

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is