A tészta elkészítésével kezdünk, mert pihentetésre van szüksége. A sütőporral elkevert lisztet és a porcukrot összemorzsoljuk a margarinnal. Hozzáadjuk a tojássárgáját, a sót és a tejet, majd sima tésztává gyúrjuk. Letakarva (pl. alufóliával) fél órára hűtőbe tesszük.
Közben a cseresznyét kimagozzuk, és összekeverjük a dejóval. Ez felszívja a gyümölcs levét, és kellemes ízt is ad neki.
Pihentetés után a tésztát kinyújtjuk, egy kisebb részt félreteszünk rácsozáshoz. A többit egy gyümölcstorta formába vagy kisebb piteformába helyezzük.
A cseresznyét a tésztára szórjuk, majd a félretett tésztából rácsokat készítünk a tetejére.
A tetejét tojássárgájával lekenjük, és előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük, amíg szép aranybarna nem lesz.
Tálalás előtt porcukorral meghintjük.