A tojássárgákat a porcukorral és a vízzel kikeverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet. A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben világosra sütjük.
A krémhez a tejben a lisztet csomómentesre keverjük, majd lassú tűznél sűrű péppé főzzük. Levesszük a tűzről, hozzákeverjük a darált diót és a kakaót, majd hagyjuk kihűlni. A margarint a cukorral kihabosítjuk, és összekeverjük a kihűlt, főzött krémmel. Ezt a krémet egyenletesen a kihűlt tésztára simítjuk.
A habhoz a tojásfehérjéket a porcukorral vízgőz felett kemény habbá verjük, és a krém tetejére simítjuk. A csokoládét felolvasztjuk, rácsorgatjuk a habra, és egy villával megcifrázzuk a tetejét. Hűtőben hagyjuk dermedni, majd szeleteljük.