Elkészítése
A tésztához a tojássárgákat a porcukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lehűtött kávét, a sütőporral és kakaóporral elkevert lisztet.
Végül hozzákeverjük óvatosan a tojásfehérjék habját.
Sütőpapírral bélelt gáztepsibe (38*31 cm) simítjuk a masszát és kb 20 perc alatt 180 fokos sütőben készre sütjük.
Még melegen konyharuhára borítjuk, feltekerjük és így hagyjuk kihűlni.
Ha kihűlt, a következő krémmel töltjük: a porcukrot habosra keverjük a margarinnal, majd hozzáadjuk a 1,5 dl forró tejjel leöntött diót.
A tekercset betöltjük, majd csokimázzal bevonjuk.
A csokoládét az olajjal vízgőz felett felolvasztjuk és simára keverjük.
Díszítőcukorral megszórjuk.

