Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az aszalt vörös áfonyát apróra vágjuk. A vajat a barna cukorral egy keverőtálban krémesre kavarjuk, majd hozzáadjuk a tojást. A teljes kiőrlésű lisztet összekeverjük a fahéjjal, a zabpehellyel, az aprított áfonyával és a szódabikarbónával. A száraz hozzávalókat a cukros-vajas keverékhez adjuk, és alaposan összegyúrjuk. A tésztát lisztezett felületen kinyújtjuk, és tetszés szerinti formákra szaggatjuk. A […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Balog Erika
Beküldte: 2013.04.18.

Hozzávalók

Elkészítése

Az aszalt vörös áfonyát apróra vágjuk. A vajat a barna cukorral egy keverőtálban krémesre kavarjuk, majd hozzáadjuk a tojást.

A teljes kiőrlésű lisztet összekeverjük a fahéjjal, a zabpehellyel, az aprított áfonyával és a szódabikarbónával. A száraz hozzávalókat a cukros-vajas keverékhez adjuk, és alaposan összegyúrjuk.

A tésztát lisztezett felületen kinyújtjuk, és tetszés szerinti formákra szaggatjuk. A kekszeket sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük.

Előmelegített 180 fokos sütőben 10-12 perc alatt aranyszínűre sütjük. A sütési idő végén figyeljünk, hogy ne égjen meg a keksz. Miután kihűlt, tálalhatjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Balog Erika
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is