A tojásokat szétválasztjuk.
A tojássárgákat a cukorral fehéredésig keverjük, majd hozzáadjuk az olvasztott (már nem meleg) margarint, a citrom reszelt héját és a sütőporral kevert lisztet. Az egészet jól összekeverjük, gyúrjuk, hogy rugalmas, puha tésztát kapjunk.
Az összegyúrt tésztát elfelezzük. Az egyik tésztacipót becsomagoljuk folpackba és betesszük a mélyhűtőbe. A másik tésztacipót a sütőpapírral bélelt tepsibe (20*30 cm) egyenletesen belenyomkodjuk.
Elkészítjük a krémet: a tojásfehérjét kemény habbá felverjük, majd beleöntjük a joghurtot, a kristálycukrot, a vaníliás cukrot és végül a lisztet. Az egészet jól összekeverjük.
A joghurtos keveréket a tepsibe nyomkodott tésztára ráöntjük és a hűtőből elővett, lehűtött tésztacipót a joghurtos massza tetejére ráreszeljük (a reszelő nagy lyukán).
Előmelegített sütőben 180 fokon kb 35 percig sütjük.
A megsült és már kihűlt süteményt egyforma szeletekre felvágjuk és a tetejét megszórjuk porcukorral.