Elkészítése
Hozzávalók:
- 300 g joghurt natúr
- 2 pohár cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 pohár étolaj
- 4 pohár liszt
- 4 db tojás
- 1,5 csomag sütőpor
- csipet só
- 820 g barack
A tepsi kikenéséhez
- 1 dkg Rama margarin
- 1 kiskanál liszt
Elkészítése:
A hozzávalók kimérését 150 grammos joghurtos pohárral végezzük. Egy tálba beleütjük a tojásokat, elkeverjük a vaníliás cukorral és a joghurttal, majd hozzáadjuk a cukrot és az olajat. Jól elkeverjük, majd hozzádolgozzuk egy kézi habverővel a lisztet és a sót, valamint a sütőport. Egy sűrű masszát kapunk.
A sütőt előmelegítjük 190 fokra. Egy kb 22×32 cm-es tepsit kikenünk Rama margarinnal és meghintünk liszttel. A barackokat felkockázzuk. A sütimasszát a tepsibe öntjük és rászórjuk a barackdarabokat.
Behelyezzük a sütőbe és 190 fokon 25 perc alatt szép pirosra sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük hogy a süti átsült -e.


