Elkészítése
Hozzávalók:
A mérce: 150 g-os joghurtos pohár
- 3 tojás
- 2 pohár joghurt (meggyes joghurtot használtam)
- 3 pohár finomliszt
- 2 pohár cukor
- 1 pohár étolaj
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 csipet őrölt fahéj
- 1 csomag sütőpor
- 1 üveg magozott meggy
Elkészítése:
A tojásokat összekeverjük a joghurttal. Ekkor 1 poharat kimosunk, szárazra töröljük, és ez lesz a mérce.
A lisztet a sütőporral összekeverjük. Ezután minden hozzávalót egyben összekeverünk. 20 ×30 cm-es tepsit szilikonos sütőpapírral kibélelünk, és a masszát beleöntjük.
A lecsepegtetett meggyszemeket rászórjuk. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 40 percet sütjük. (TŰPRÓBA!)


