Elkészítése
Hozzávalók:
- 5 tojás
- 3 kis dobozos natúr joghurt, vagy tejföl
- 30 dkg cukor
- 2 dl olaj
- 50 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
- 1 üveg kimagozott meggybefőtt
Elkészítése:
A tojást a joghurttal/tejföllel, a cukorral és az olajjal kézi robotgéppel simára keverjük, majd ehhez adjuk hozzá a lisztes sütőporos keveréket. Csomómentesre keverjük.
Egy közepes méretű, magasabb falú tepsit sütőpapírral kibélelünk, beleöntjük a tésztánkat, aminek a tetejét megszórjuk a lecsöpögtetett gyümölcsökkel.
Előmelegített sütőben 180-200 fokon 30 perc alatt aranybarnára sütjük.
[box style=”info”]Bármelyik kedvenc gyümölcsünkkel is elkészíthetjük.[/box]


