Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta elkészítése: Ha a tészta kiengedett, kettévágjuk. Az egyik tésztát kinyújtjuk egy 25*35 cm-es téglalapra, majd egy tepsi hátán 220 fokon, 12 perc alatt szép pirosra sütjük. (Akár előre nyújtott lapokat is használhatunk.) A másik tésztát is kinyújtjuk, kockákra vágjuk, és így sütjük meg. A meggyes krém elkészítése: A meggy levét felfogjuk, majd a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2015.03.22.

Hozzávalók

Meggyes krém

Vaníliás krém

Habhoz

Elkészítése

A tészta elkészítése:

Ha a tészta kiengedett, kettévágjuk. Az egyik tésztát kinyújtjuk egy 25*35 cm-es téglalapra, majd egy tepsi hátán 220 fokon, 12 perc alatt szép pirosra sütjük. (Akár előre nyújtott lapokat is használhatunk.) A másik tésztát is kinyújtjuk, kockákra vágjuk, és így sütjük meg.

A meggyes krém elkészítése:

A meggy levét felfogjuk, majd a búzadarát és a cukrot elkeverjük benne. Állandó keverés mellett besűrítjük. A meggyet apró darabokra vágjuk, és belekeverjük a krémbe. Még langyosan az alsó tésztalapra simítjuk a krémet.

A vaníliás krém elkészítése:

A tejben felfőzzük a pudingporokat a cukorral. Miután langyosra hűlt, hozzáadjuk a kihabosított margarint, és ezt a krémet a meggyes krém tetejére simítjuk.

A hab elkészítése:

A habtejszínt keményre felverjük, majd óvatosan rásimítjuk a vaníliás krémre. A tetejét kirakjuk a kockákra vágott tésztalappal, és végül porcukorral megszórjuk.

YouTube Thumbnail

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is