A tészta elkészítése:
Ha a tészta kiengedett, kettévágjuk. Az egyik tésztát kinyújtjuk egy 25*35 cm-es téglalapra, majd egy tepsi hátán 220 fokon, 12 perc alatt szép pirosra sütjük. (Akár előre nyújtott lapokat is használhatunk.) A másik tésztát is kinyújtjuk, kockákra vágjuk, és így sütjük meg.
A meggyes krém elkészítése:
A meggy levét felfogjuk, majd a búzadarát és a cukrot elkeverjük benne. Állandó keverés mellett besűrítjük. A meggyet apró darabokra vágjuk, és belekeverjük a krémbe. Még langyosan az alsó tésztalapra simítjuk a krémet.
A vaníliás krém elkészítése:
A tejben felfőzzük a pudingporokat a cukorral. Miután langyosra hűlt, hozzáadjuk a kihabosított margarint, és ezt a krémet a meggyes krém tetejére simítjuk.
A hab elkészítése:
A habtejszínt keményre felverjük, majd óvatosan rásimítjuk a vaníliás krémre. A tetejét kirakjuk a kockákra vágott tésztalappal, és végül porcukorral megszórjuk.