Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Krémes sütik

Jugoszláv kocka

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóiból kakaós piskótát sütünk. A masszát két részre osztjuk, és két nagy méretű tepsiben külön-külön sütjük, így két tésztalapot kapunk. Ha egyben sütjük, akkor a sütés után kettévágjuk. A krémhez a pudingporokat a cukorral és a tejjel felfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. A tejszínhabot keményre verjük. A kihűlt pudinghoz hozzákeverjük a margarint, és kihabosítjuk, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2013.01.17.

Tésztához

Továbbá

A krémhez

A tetejére

Elkészítése

A tészta hozzávalóiból kakaós piskótát sütünk. A masszát két részre osztjuk, és két nagy méretű tepsiben külön-külön sütjük, így két tésztalapot kapunk. Ha egyben sütjük, akkor a sütés után kettévágjuk.

A krémhez a pudingporokat a cukorral és a tejjel felfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. A tejszínhabot keményre verjük. A kihűlt pudinghoz hozzákeverjük a margarint, és kihabosítjuk, majd hozzáadjuk a felvert tejszínt is. Két teáskanál zselatint fél deciliter langyos vízben feloldunk, és ezt is a krémhez keverjük. A kész krémet 10-15 percre hűtőbe tesszük.

A kihűlt piskótát kettévágjuk, ízlés szerint megkenjük lekvárral, majd rákenjük a krém felét. A krém tetejére piskótatallérokat helyezünk, és rákenjük a maradék krémet. Végül a krémet befedjük a piskóta másik felével.

A sütemény tetejét tetszés szerint díszítjük porcukorral, reszelt vagy olvasztott csokoládéval. Nagyon finom sütemény, ami bármilyen alkalomra tökéletes választás!

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is