Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A lisztet és a kakaót összeszitáljuk, majd hozzá adjuk a fél sütőport. A margarint és a cukrot krémesre dolgozzuk, majd hozzáadjuk a lisztes kakaót. Száraznak tűnik majd, de ne adjunk hozzá semmilyen folyadékot, csak gyúrjuk, amíg össze nem áll. Formázzunk belőle gesztenye nagyságú gombócokat, majd rakjuk sütőpapírral kibélelt tepsibe, minél távolabb egymástól. A tetejüket villával […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.04.06.

Hozzávalók

Elkészítése

A lisztet és a kakaót összeszitáljuk, majd hozzá adjuk a fél sütőport. A margarint és a cukrot krémesre dolgozzuk, majd hozzáadjuk a lisztes kakaót. Száraznak tűnik majd, de ne adjunk hozzá semmilyen folyadékot, csak gyúrjuk, amíg össze nem áll.

Formázzunk belőle gesztenye nagyságú gombócokat, majd rakjuk sütőpapírral kibélelt tepsibe, minél távolabb egymástól. A tetejüket villával nyomkodjuk meg, hogy mintát hagyjon.

180 C-os sütőben süssük 5 percig, majd 150 C-on még 10-15 percig, amíg szilárd nem lesz. Rácsra rakva hagyjuk kihűlni, a hűlés során fog keményedni.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is