A lisztbe belekeverjük a kakaóport, őrölt fahéjat, a sütőport és a sót.
A margarint a kristálycukorral és a vaníliás cukorral fehéredésig kikeverjük, majd a tojásokat is hozzákeverjük. Végül a vizet is hozzá öntjük és jó alaposan az egészet összedolgozzuk, keverjük. A kevert liszthez a tojásos-cukros masszát és a tejet váltakozva, apránként hozzáadjuk. Az egészet jól összekeverjük, hogy egy kissé folyós tésztamasszát kapjunk.
Közben a szedret jól megmossuk, lecsepegtetjük, majd egy evőkanál liszttel összeforgatjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe (20*36 cm) öntjük a masszát, egyenletesen elsimítjuk, majd a tetejére rárakosgatjuk a szeder szemeket.
Előmelegített sütőben 170 fokon kb 40 percig sütjük (tűpróba).
Ha megsült és kihűlt a tészta, egyforma kockákra felvágjuk és a tetejét megszórjuk porcukorral.