Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 6 dkg vaj 20 dkg cukor 450 g kefir 30 dkg liszt 3 evőkanál cukrozatlan kakaópor 6 gramm sütőpor 1 cs vaníliás cukor késhegynyi őrölt fahéj 10 dkg mazsola fél üveg rumaroma baracklekvár a töltéshez Elkészítése: A lágy vajat elkeverjük a cukrokkal, fahéjjal, majd a kefirrel. Beleöntjük a lisztet, a kakaóport, rumaromát és a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Vass Laszlone
Beküldte: 2017.09.06.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 6 dkg vaj
  • 20 dkg cukor
  • 450 g kefir
  • 30 dkg liszt
  • 3 evőkanál cukrozatlan kakaópor
  • 6 gramm sütőpor
  • 1 cs vaníliás cukor
  • késhegynyi őrölt fahéj
  • 10 dkg mazsola
  • fél üveg rumaroma
  • baracklekvár a töltéshez


Elkészítése:

A lágy vajat elkeverjük a cukrokkal, fahéjjal, majd a kefirrel. Beleöntjük a lisztet, a kakaóport, rumaromát és a sütőport, majd az egészet simára keverjük.

Beletesszük a mazsolát, összekeverjük és kivajazott 23*34 cm-es tepsibe öntjük.

180 fokos sütőben kb 40 percig sütjük. Tűpróbát végezzünk!

A kihűlt süteményt ketté vágjuk ,lekvárral megkenjük az alsó lapot és rátesszük a másik lapot. Már szeletelhető is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is