Elkészítése
Először a pudingot főzzük meg a csomagoláson található utasítás szerint. Miután levettük a tűzről, hozzákeverjük a cukrot, a kókuszreszeléket, a rumot vagy rumaromát, valamint egy csipet sót. A pudingot hagyjuk kihűlni.
A tésztához a lisztet elkeverjük a sütőporral, kakaóporral és egy csipet sóval. Hozzáadjuk a cukrokat, a tojást, az olvasztott vajat, majd végül a tejet. Az egészet alaposan összekeverjük.
A tésztát egy közepes méretű, sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, és kanállal beleszaggatjuk a kihűlt pudingot. 180 fokos sütőben körülbelül 25 percig sütjük.
Végezzünk tűpróbát, hogy megbizonyosodjunk a sütemény átsüléséről. Miután kivettük a sütőből, megszórjuk kókuszreszelékkel.
Tepsi méret: 22*32 cm

