Tészta elkészítése:
A tészta hozzávalóit egy nagy tálban összegyúrjuk. Az élesztőt nem kell felfuttatnunk, csak belemorzsoljuk a többi alapanyag közé. A kész tésztát három egyenlő részre osztjuk, cipókat formázunk belőle.
Rétegezés:
Az első cipót kinyújtjuk, és egy kikent, lisztezett tepsibe helyezzük. Megkenjük egy réteg lekvárral, majd megszórjuk a kakaópor és a cukor keverékével. Erre ráhelyezzük a következő kinyújtott tésztalapot, majd megismételjük a kenést és szórást.
Az utolsó tésztalappal befedjük az egészet, villával megszurkáljuk a tetejét, hogy a sütés során a gőz távozhasson. Előmelegített sütőben megsütjük.
Díszítés:
Amikor a sütemény megsült, rátehetünk csokimázat, vagy reszelhetünk rá csokoládét. Ha maradék csokoládénk van otthon, az is tökéletes.