Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojásokat és a cukrot egy tálban jó habosra keverjük, nem szükséges különválasztani a tojásokat. Ezután hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a darált mákot, a kakaóport és az olvasztott margarint. A hozzávalókat alaposan összekeverjük. Annyi vizet adunk hozzá, hogy a tészta állaga hasonlítson a piskótatésztához. A masszát egy kivajazott, kilisztezett kapcsos tortaformába öntjük, és előmelegített […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Gatine Juhasz Angela
Beküldte: 2013.03.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A tojásokat és a cukrot egy tálban jó habosra keverjük, nem szükséges különválasztani a tojásokat. Ezután hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a darált mákot, a kakaóport és az olvasztott margarint. A hozzávalókat alaposan összekeverjük. Annyi vizet adunk hozzá, hogy a tészta állaga hasonlítson a piskótatésztához.

A masszát egy kivajazott, kilisztezett kapcsos tortaformába öntjük, és előmelegített sütőben, 200 °C-on körülbelül 20 percig sütjük. A sütés végén tűpróbával ellenőrizzük, hogy a tészta megsült-e.

Amikor a torta elkészült és kihűlt, porcukorral meghintve vagy sárgabaracklekvárral megkenve tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Gatine Juhasz Angela
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is