Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

5 tojásfehérjét kemény habbá verünk. 5 tojássárgáját 20 dkg porcukorral, a kakaóval, olajjal és a melegvízzel kikavarjuk, hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, majd összekeverjük óvatosan a felvert tojásfehérjével. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és kisütjük. A meggybefőtt levét 3 kanál liszttel kikeverjük és besamelt főzünk belőle. Hagyjuk kihűlni. Miután kihűlt hozzáadjuk a 20 dkg porcukorral habosra […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.12.19.

Hozzávalók

Elkészítése

5 tojásfehérjét kemény habbá verünk. 5 tojássárgáját 20 dkg porcukorral, a kakaóval, olajjal és a melegvízzel kikavarjuk, hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, majd összekeverjük óvatosan a felvert tojásfehérjével. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és kisütjük.

A meggybefőtt levét 3 kanál liszttel kikeverjük és besamelt főzünk belőle. Hagyjuk kihűlni. Miután kihűlt hozzáadjuk a 20 dkg porcukorral habosra vert margarint. Pikáns krémet kapunk. A kihűlt piskótatésztára kenjük és belenyomkodjuk a kimagozott meggyet. Gőz fölött pici olajjal felolvasztjuk az étcsokoládét és a meggyes krém tetejére, csurgatjuk. A csókimáz megszilárdulása után, szeleteljük.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is