Az élesztőt felfuttatjuk a cukros-langyos tejben. A tészta többi hozzávalóját egy tálba tesszük, hozzáadjuk az élesztős tejet és hólyagosra dolgozzuk.
Letakarva 1 órán át kelesztjük.
A krém hozzávalóit szintén keverjük össze annyi tejföllel, hogy kenhető állagú legyen.
A megkelt tésztát vékonyra nyújtsuk ki, kenjük meg alaposan a túrókrémmel, majd tekerjük fel és vágjuk kb 2 cm-es szeletekre.
Sütőpapírral bélelt tepsibe vagy akár tortaformába rakosgatva süssük körülbelül 30 percig 180 fokon.
Amikor elkezd pirulni (kb 15-20 perc után) locsoljuk/kenjük meg a tetejüket a vaníliás tejjel/tejszínnel és tegyük vissza a sütőbe még 5-10 percre.
Nagyon puha, foszlós sütit kapunk, ami másnap is finom!
Jó sütizést mindenkinek!