Tészta:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd elfelezzük.
Pudingos töltelék:
A pudingport a tejben a szokásos módon felfőzzük ízlés szerinti mennyiségű cukorral, majd hagyjuk kihűlni.
Túrós töltelék:
A túrót keverjük össze a búzadarával, a tejföllel és a cukorral.
Összeállítás:
Az egyik tésztát nyújtsuk ki a tepsi méretére (20*30 cm) és tegyük a sütőpapíros tepsibe. A lapra rákenjük a túrós tölteléket, majd eslimítjuk rajta a kihűlt pudingot.
Ezután a másik tésztalapot is nyújtsuk ki és helyezzük rá a túrós-pudingos töltelékre. A tetejét szurkáljuk meg egy villával.
Előmelegített, 180 fokos sütőben 25-30 percig süssük.
Miután a sütemény kihűlt, szórjuk meg porcukorral, vagy vonjuk be olvasztott csokoládéval. Hagyjuk teljesen kihűlni, majd szeletelve tálaljuk.
Tipp:
A tésztába kevert vaníliás cukor vagy a pudinghoz adott tejszín krémesebbé teheti a süteményt.