Elkészítése
Az egész tojásokat a cukorral kb 10-12 perc alatt felverjük, majd alacsony fokozaton belekeverjük az olajat, végül beleforgatjuk sütőporos-kakaós-kávés lisztet.
Egy gáztepsit (44*38 cm) sütőpapírral bélelünk (vagy kivajazzuk és lisztezzük), majd a masszát egyenletesen belesimítjuk.
170 fokra melegített sütőben kb 30 percig sütjük. Tűpróbát végezzünk!
A krémhez a tejben elkeverjük csomómentesen a pudingport és a cukrot, majd sűrűre főzzük. Ha kihűlt, hozzáadjuk a puha vajat és a kávét, majd kihabosítjuk az egészet.
A kisült tésztát félbe vágjuk (hosszában), fele krémmel megkenjük, rátesszük a másik lapot, majd ezt is krémmel fedjük.
A tejszint felverjük és rákenjük a süteményre. Villával csìkozzuk, majd meghintjük cappuccino porral vagy kakaóporral.

