Elkészítése
A tészta elkészítéséhez a tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, majd lassan belecsorgatjuk az olajat. Ezután hozzáadjuk a sütőporral és kakaóporral átszitált lisztet, végül óvatosan beleforgatjuk a keményre vert tojásfehérje habját.
Előmelegített, 180 fokos sütőben, sütőpapírral bélelt (23*38 cm) tepsiben megsütjük kb 15-20 perc alatt. Tűpróbát végezzünk!
A tésztáról lehúzzuk a sütőpapírt és rácson kihűtjük.
A krém elkészítéséhez a margarint a porcukorral habosra keverjük. A tejben felfőzzük a pudingport és ha kihűlt, akkor alaposan összekeverjük a margarinnal.
Ezután a krémet két részre osztjuk. Az egyik felét hagyjuk fehéren, a másik felébe pedig bekeverjük a cappuccino port és a kakaóport.
A tésztára először a fehér, majd a barna krémet kenjük egyenletesen.. A krém tetejét csokoládémázzal díszítjük (a csokit összeolvasztjuk az olajjal).


