Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A piskótát a megszokott módon tortaformában megsütjük. A krémhez a pudingokat tejjel és cukorral megfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. Amikor a puding kihűlt, a margarint habverővel hozzákeverjük, amíg sima, krémes állagú nem lesz. A krémet kettéosztjuk: az egyik felébe kakaóport, a másik felébe kávét keverünk. A krémeket megkóstoljuk, és ízlés szerint tovább cukrozhatjuk porcukorral, majd alaposan […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.10.29.

Tészta

Krém

Tetejére

Elkészítése

A piskótát a megszokott módon tortaformában megsütjük. A krémhez a pudingokat tejjel és cukorral megfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. Amikor a puding kihűlt, a margarint habverővel hozzákeverjük, amíg sima, krémes állagú nem lesz.

A krémet kettéosztjuk: az egyik felébe kakaóport, a másik felébe kávét keverünk. A krémeket megkóstoljuk, és ízlés szerint tovább cukrozhatjuk porcukorral, majd alaposan elkeverjük habverővel.

Összeállítás:

A tortaforma aljára tesszük a piskótát, rákenjük a kakaós krémet, majd a kávés krémet. A tortát egy éjszakára hűtőbe tesszük, hogy a krémek megdermedjenek. Másnap tortabevonóval bevonjuk a tetejét, majd ostyarudakkal díszítjük a szélét.

Én, még mielőtt beletettem volna a krémeket, körberaktam a tortaformát ostyarudakkal, így nem volt szükség szalaggal való rögzítésre, de az eredeti recept szerint a végén díszítjük a rudakkal. A sütéshez nagy tortaformát ajánlok, mert kisebb formában a fele krém is elegendő.

Sztori:

Ezt a tortát a fiam születésnapjára készítettem, és hatalmas sikere volt. Kifejezetten azoknak ajánlom, akik a krémet jobban kedvelik, mint a tésztát, mert ez a torta nagyon krémes!

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is