Elkészítése
Hozzávalók:
- 360 g teljes kiőrlésű búzaliszt (graham vagy tönkölybúzalisztet is használhatsz helyette)
- 300 g vaj
- 150 g nádcukor
- 2 cs vaníliás pudingpor
- 4 ek víz
- vanília
- 2 narancs reszelt héja
Elkészítése:
A vajat keverd jól el a nádcukorral, majd add hozzá a vaníliát és reszelt narancshéjat.
Keverd össze a liszttel, a pudingporral és a vízzel. Gyorsan gyúrd össze.
A puha tésztát nyújtsd ki lisztezett felületen, majd tésztából a megfelelő formákat szaggasd ki.
A kekszeket sütőpapírral bélelt tepsiben, kb 180 fokra előmelegített sütőben süsd meg (kb 12-15 perc).
A kekszeket hagyd kihűlni.
[box style=”info”]Készítheted csokoládés pudingporral, ha csokoládés kekszet szeretnél[/box]

