Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A gránátalmát felvágjuk, magjait kiszedjük és félretesszük. A muffinformákat kapszlikkal kibéleljük, a sütőt 180 fokra előmelegítjük. A lisztet, a sütőport és a kakaóport keverőtálban összekeverjük. A puha margarint a tojást, az eritritet a baracklekvárt robotgéppel összekeverjük, majd hozzáadjuk a lisztes keveréket, végül a gránátalma magocskákat is. Muffin kapszlikba kanalazzuk és előmelegített 180 fokos sütőben 20 […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
12 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
scarlett69
Beküldte: 2020.12.12.

Hozzávalók

A krémhez

Továbbá

Elkészítése

A gránátalmát felvágjuk, magjait kiszedjük és félretesszük.

A muffinformákat kapszlikkal kibéleljük, a sütőt 180 fokra előmelegítjük.

A lisztet, a sütőport és a kakaóport keverőtálban összekeverjük. A puha margarint a tojást, az eritritet a baracklekvárt robotgéppel összekeverjük, majd hozzáadjuk a lisztes keveréket, végül a gránátalma magocskákat is.

Muffin kapszlikba kanalazzuk és előmelegített 180 fokos sütőben 20 perc alatt készre sütjük.

Amíg sül a tejszínt habbá verjük, a mascarponét az eritritporral kihabosítjuk, végül a két krémet óvatosan összeverjük.

A krémet kihűlt muffinok tetejére halmozzuk egy sima csöves habzsák segítségével. Végül rozmaring ágacskákkal díszítjük, és egy kevés porcukorral vagy poreritrittel megszórjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Amerikai Évszak: Tél Ételallergia: Gluténmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
scarlett69
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is