A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd két lapot nyújtunk belőle, és sütőpapírral bélelt közepes tepsiben 180 fokon 25 perc alatt megsütjük. A sárga krémhez a tejet, a pudingport, a lisztet és a vizet simára keverjük, majd sűrű krémet főzünk belőle. A margarint a porcukorral habosra keverjük, és a kihűlt pudinghoz adjuk.
A fehér krémhez a habtejszínt kemény habbá verjük. A cukrot karamellizáljuk, majd felöntjük a zselatinnal elkevert vízzel, és a tejszínhabhoz csorgatjuk, miközben folyamatosan keverjük.
Az egyik tésztalapra rákenjük a sárga krémet, erre simítjuk a fehér krémet, majd befedjük a másik lappal. A tetejéhez a porcukrot, a karamell pudingport, az olajat és a forró vizet alaposan összekeverjük, majd a sütemény tetejére simítjuk. Másnap szeleteljük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!