Elkészítése
Egy közepes méretű tepsibe szépen lerakjuk a háztartási kekszeket úgy, hogy teljesen kitöltse a tepsit (nekem 9×5 keksz nagyságú).
1,5 dl tejet 2 evőkanál cukorral, 1 evőkanál rumaromával és 0,5 dl feketekávéval összekeverünk. Ha a tejet kicsit meglangyosítjuk, a cukor könnyebben feloldódik benne. Ezzel a keverékkel meglocsoljuk a tepsiben lévő kekszeket. Kicsit tocsogni fognak, de nem baj, mert a keksz hamar felissza a keveréket.
A karamellás pudingport 1 liter tejjel és 6 evőkanál cukorral megfőzzük, és még forrón a kekszre öntjük.
A tejszínt felverjük, és 3/4 részét a már kihűlt puding tetejére simítjuk. A maradék habtejszínt összekeverjük a 4 felolvasztott csokival, és ezt tesszük a legtetejére.
Hideg helyre vagy hűtőbe tesszük 2 órára. Az egészben a legnehezebb kivárni a két óra dermedési időt.
Jó étvágyat hozzá!
